HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

VERKOOP

DEMONSTRATIESWAAROM

Het is moeilijk om op korte termijn tijdens een korte winkeldemo tot een conclusie te komen in verband met het materiaal dat je eventueel zou willen aankopen, zeker als het over duurder materiaal gaat.
Daarom geven wij bij HESolutions u de mogelijkheid om op een avond de demoruimte te gebruiken om uitvoerig het materiaal van je keuze uit te proberen. Heb je thuis al de luidsprekers of versterker van je dromen, dan mag je gerust je eigen materiaal meebrengen om uit te testen op de versterker of luidsprekers die je wenst aan te schaffen.
Dit is uiteraard volledig gratis en geheel vrijblijvend.
Ben je er nog niet volledig uit, dan kunnen we tegen een kleine vergoeding bij u thuis een demonstratie komen geven, ga je nadien over tot de aankoop dan wordt deze vergoeding uiteraard in mindering gebracht. Zo ben je zeker dat je componenten aankoopt die ook bij je thuis volledig tot zijn recht komen.


WANNEER

Wil je langskomen om een avondje je favoriete versterker en luidsprekers uitvoerig uit te testen of wil je ondergedompeld worden in de THX-sound tijdens een avondje film laat het ons dan weten.
Dit kan steeds na afspraak op een avond of in het weekend. Je kan ons op de volgende manieren contacteren.
Breng eventueel je eigen muziek en films (Blu-ray) mee waar je mee vertrouwd bent.
Voor drank en popcorn zorgen wij.
Terug naar de inhoud