HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud
SUPRA - No-Nonsense

SUPRA


KWALITEIT OP ALLE NIVEAUS

Investeringen in interconnects en kabels in hifi-muziekapparatuur zijn ongeveer 40 jaar oud en wij bij Jenving Technology beschouwen onszelf als de pionier.
Het fundamentele verschil tussen ons en onze high-end concurrentie is dat we ons in een prijssegment bevinden, waar sommigen misschien denken dat er simpelweg niet genoeg geluidskwaliteit kan zijn. Onze prijzen komen in veel gevallen overeen met wat u in rekening wordt gebracht voor een kabel in een mooie blisterverpakking waarbij de mantel slechts van dik plastic is en de vergulding waarschijnlijk zelfs de eerste keer aansluiten niet zal overleven. Wij in Zweden zijn opgevoed met de aangeboren houding dat als je iets aanbiedt en ervoor vraagt, je er maar beter voor kunt zorgen dat het de moeite waard is - bij Supra Cables noemen we het No-Nonsense!

SUPRA CABLES - MADE IN SWEDENNO-NONSENSE

Na onze dramatische marktintroductie hebben we tal van producten gelanceerd, allemaal volgens het No-Nonsense-Concept, waarvan de meeste zijn bekroond met "Best in Test", "Best Buy", "Priceworthy", etc. Dus, hoe kunnen we zo betaalbaar zijn? Dan? Allereerst ontwikkelen en produceren wij alle kabels in eigen beheer. We gebruiken de hoogste materiaalnormen die een diepe sonische impact zullen hebben, maar niets meer. Cryogene behandeling van koper met 9N zuiverheid? Echt?

Wij zijn elektro-ingenieurs, werken samen met gerenommeerde Zweedse universiteiten en hebben diepgaande kennis over het fysiek ontwerpen van een kabel om kwaadaardig sonisch gedrag te voorkomen. Kijk maar eens naar onze kabels en u zult het begrijpen - geen mysterieuze doos of batterij op een van onze producten. We hoeven niet te compenseren, het is sonisch al goedaardig vanaf het begin. En we luisteren naar muziek, niet naar geluid!

No-nonsense hoekstenen
  • Hoogste in de handel verkrijgbare materiaalstandaard
  • Een door en door technisch onderbouwd en meetbaar ontwerp dat ook vernieuwend moet zijn
  • Eigen ontwerp en fabricage in ons eigen pand in Ljungskile, Zweden
  • Gelicentieerd personeel b.v. solderen volgens militaire normen

KOOP JE SUPRA KABEL

Als bezitter van een Supra-kabel zou u een aanzienlijke verbetering van de muzikale eigenschappen moeten ervaren en nooit meer een HDMI-kabel ervaren die niet synchroniseert, ook al voldoet u ruimschoots aan de vermeende specificaties. Bezoek je lokale dealer, vraag om een set te lenen, bij voorkeur tijdens een weekend en duik in je albumcollectie. U zult zowel het verschil horen als voelen.
Terug naar de inhoud