HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

FILOSOFIE

ONZE MANIER VAN WERKEN

De afgelopen jaren is het aantal "mega-" en "webwinkels" exponentieel gestegen. Het enige doel van deze massaverkoop is om zoveel mogelijk te verkopen aan de laagst mogelijke prijs. Op zich is daar natuurlijk niets mis mee en dat is ook de bedoeling als je een zaak opstart, maar hierdoor is het aantal speciaalzaken die hun liefde voor muziek en film op de eerste plaats stelden zienderogen afgenomen.
Wat ons vooral stoort is vooral het gebrek aan kennis en vakkundigheid van de verkopers in dergelijke winkels die nog weinig affiniteit hebben met wat ze verkopen.
De klant "correct" informeren is er in de meeste gevallen niet meer bij, de klanten "sturen" naar een product waar enkel de winkel beter van wordt heeft prioriteit. Hierbij worden soms de grootste leugens verteld die op niets staven. Kunnen we de verkoper dit kwalijk nemen, waarschijnlijk niet en moeten we deze "sturing" zoeken bij de grote bazen die enkel naar de cijfers zien en zelf niet de bezieling en de voldaanheid hebben bij een verkoop waarbij de klant tevreden naar buiten gaat.
Wij bij HESolutions proberen deze liefde over te brengen naar onze klanten en hen op de best mogelijke manier verder te helpen, rekening houdend met wat de klant effectief wil.
We doen dit door de klant zo uitgebreid mogelijk te informeren met wat er allemaal bestaat en mogelijk is rekening houdend met de wensen van de klant. Om ons hoofd te kunnen bieden aan de audio en video grootwarenhuizen sterken we, ons dat we met onze kennis, vakkundige installatie en het aanpakken van totaaloplossingen al een heel eind komen.
Door onze demo-ruimte om te toveren naar een knusse en efficiënte simulatie van een standaard woonkamer, creëren we een gezellige sfeer die we enkel in een woonkamer aantreffen.
Het productenaanbod is ruim voldoende om aan ieders wensen te voldoen. Door ons aanbod in "2de Kans" kunnen we high-end materiaal aanbieden aan de prijs van een normale installatie. Dit materiaal wordt zeer zorgvuldig uitgekozen en technisch nagekeken alvorens het te koop aan te bieden. De toestellen zijn afkomstig van mensen die om de paar jaar nieuw materiaal aankopen en zeer zorgvuldig met hun toestellen omspringen. Om de "adoptie"-klanten gerust te stellen wordt er op dit materiaal 6 maanden garantie gegeven, in de meeste gevallen geldt zelfs nog de gewone fabrieksgarantie.
Een rondvraag heeft ons ook geleerd dat er nood is aan speciaalzaken die een totaaloplossing kunnen geven voor het inrichten van thuisbioscoopzalen waarbij zowel de inrichting van de filmzaal (akoestisch, verlichting, interieur,...) muziek, film, mediaspelers, computer, domotica,... door één firma kan gebeuren. Door deze manier van werken is dergelijk project sneller klaar en ligt de verantwoordelijkheid bij één en dezelfde partij.
Deze filosofie geldt ook voor alle andere producten en diensten die we leveren: installatie van op maat gemaakte computersystemen, herstellingen van toestellen, vakkundige installatie van bij ons aangekochte toestellen, individuele projecten op maat van de klant,...
Terug naar de inhoud