HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

VERBINTENIS

SERVICE

Wij zijn waarschijnlijk niet de goedkoopste, maar we gaan er wel prat op dat we een zeer goede service leveren. Je kan altijd zoeken naar de laagste prijs, maar meestal is de aankoop niet het enigste. Een goede uitleg vooraf en alle mogelijkheden overlopen, een goede plaatsing en uitleg bij je thuis en een goede service na verkoop zijn bij ons vanzelfsprekend.
Wij gaan zeer ver in het zoeken naar een oplossing voor en na de aankoop van je materiaal.


KLANTS IS KONING

Als je bij ons langskomt kan je gegarandeerd rekenen op een warm ontvangst. Kunnen we je niet onmiddellijk verder helpen dan kan je steeds genieten van een drankje en een hapje tot je aan de beurt bent.
Wij willen iedereen de beste uitleg geven wat soms een tijd kan duren. Zit je met een vraag of ben je op zoek naar een groter systeem, dan kan je altijd een afspraak maken om na de uren langs te komen zodat we ongestoord alles kunnen overlopen.


HELP ANDEREN

Het gebeurd dat je zelf een fantastisch idee of oplossing hebt dan mag je dit natuurlijk ook aan ons melden. Zo help je ons niet alleen verder maar ook andere klanten die misschien met hetzelfde probleem zitten.
Terug naar de inhoud