Logo van Home Entertainment Solutions
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Service

DEMONSTRATIES

HET HOREN EN ZIEN ZEGT MEER DAN WOORDEN

WAAROM EEN DEMONSTRATIE
Het is moeilijk om op korte termijn tijdens een gewone demo tot een conclusie te komen in verband met het materiaal dat je eventueel zou willen aankopen, zeker als het over duurder materiaal gaat.

Daarom geven wij bij HESolutions de mogelijkheid om op een avond de demoruimte te gebruiken om uitvoerig het materiaal van je keuze uit te proberen. Heb je thuis al de luidsprekers of versterker van je dromen, dan mag je gerust je eigen materiaal meebrengen om uit te testen op de versterker of luidsprekers die je wenst aan te schaffen.

Dit is uiteraard volledig gratis en geheel vrijblijvend.

Ben je er nog niet volledig uit, dan kunnen we tegen een kleine vergoeding bij je thuis een demonstratie komen geven, ga je nadien over tot de aankoop dan wordt deze vergoeding uiteraard in mindering gebracht. Zo ben je zeker dat je componenten aankoopt die ook bij je thuis volledig tot zijn recht komen.

WANNEER EEN DEMONSTRATIE BIJWONEN
Wil je langskomen om een avondje je favoriete versterker en luidsprekers uitvoerig uit te testen of wil je ondergedompeld worden in de THX-sound tijdens een avondje film laat het ons dan weten.

Dit kan steeds na afspraak op een avond of in het weekend. Je kan ons op de volgende manieren contacteren.

Breng eventueel je eigen muziek en films (Blu-ray) mee waar je mee vertrouwd bent.

Voor drank en popcorn zorgen wij.

Informatie en Prijsaanvragen
Terug naar de inhoud