HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

NAD MASTERS M17 V2i
SURROUND SOUND PREAMP PROCESSOR

PRODUCT
NAD
M17 v2i
Surround Sound Preamp Processor

NAD M17 V2i – digitale surroundprocessor met schitterende geluidskwaliteit, Dolby Atmos, geïntegreerde Bluesound en een oogstrelend ontwerp.
De M17 V2i heeft de benijdenswaardige taak om de beste surroundgeluidsprestaties van NAD te vertegenwoordigen. Er wachten oneindig veel mogelijkheden dankzij de meest indrukwekkende functie van de M17 V2i, Modular Design Construction (MDC), de beproefde methode van NAD om vroegtijdige veroudering te voorkomen. Dolby Atmos®, DTS:X en DTS-HD™ Master Audio combineren met Dirac Live® Room Correction voor hyperrealisme dat elke dimensie van een prestatie vastlegt. Voeg bit-perfecte 4K UHD-videoverwerking toe en de M17i V2i levert de meest nauwkeurige geluids- en beeldervaring die u ooit hebt gehad. De M17 V2i is de op één na beste in termen van flexibiliteit en up-to-date digitale technologie.
€ 6.750,00
Bel voor laagste prijs
Gratis levering
Gratis plaatsing
5 jaar garantie
KENMERKEN
Volledig Uitgelichte Surround
De M17 V2i biedt volledige HDMI-videoschakeling en decodering van surround sound, samen met 11.1 gebalanceerde uitgangen. De M17 V2i is uitgerust met een volledige aanvulling van geavanceerde functies zoals de hoge resolutie lossless surround-formaten van Dolby TrueHD, DTS: X en DTS-HD Masters Audio decodering, en nu object-gebaseerde audio met Dolby Atmos, de M17 biedt het hoogste prestatieniveau. De surroundmodus van het bronmateriaal wordt automatisch gedetecteerd via de digitale ingangen van de M17 V2i en de meest geavanceerde vorm van decodering, gebaseerd op uw instelling, wordt ingeschakeld. De conversie van de gecodeerde digitale bitstream wordt uitgevoerd met een hoge resolutie en extreem lineaire D/A-omzetters die zorgvuldig zijn geselecteerd op hun prestatievermogen.

Flexibele Installatie
De nieuwste HDMI-functies, waaronder HDCP 2.2, 4:4:4-kleurenresolutie, High Dynamic Range-video-ondersteuning en CEC/ARC, zijn allemaal inbegrepen. Digitale in- en uitgangen zijn beschikbaar in zowel coaxiale als optische formaten, zodat u gemakkelijk al uw digitale bronnen kunt aansluiten. Digitale ingangen worden geconverteerd naar analoog voor gebruik in Zone 2, en u kunt ervoor kiezen om ongebruikte tape-uitgangen te converteren voor gebruik in Zone 3 en Zone 4 met onafhankelijke bronselectie en volumeregeling. Met BluOS® hebben we het ook gemakkelijk gemaakt om meer luidsprekers toe te voegen voor het luisteren naar muziek in extra ruimtes. IR-repeaters, 12V-triggers om versterkers automatisch aan en uit te schakelen, en een RS-232-datapoort maakt het eenvoudig om verbinding te maken met zeer geavanceerde geautomatiseerde besturingssystemen, zoals Control4. Doordachte functies zoals discrete in- en uitschakelcodes, directe toegang tot ingangen en FM-zendervoorinstellingen vergemakkelijken de integratie van de M17 V2i in uitgebreide afstandsbedieningsystemen.

Hoofdkwaliteit geverifieerd
Master Quality Authenticated (MQA) is een revolutionaire end-to-end-technologie die is ingebouwd in elke BluOS® Enabled-versterker om MQA-muziek vast te leggen en in de zuiverste kwaliteit aan uw luidsprekers te leveren. Alle BluOS® Enabled-spelers en -systemen bevatten een krachtige decoder en audioweergave voor de miljoenen van de MQA-gecodeerde nummers. Het MQA-logo dat in de BluOS®-app wordt weergegeven, geeft aan dat het apparaat bezig is met het decoderen en afspelen van een MQA-stream of -bestand, en laat u weten dat u horen exact wat de artiest heeft opgenomen en goedgekeurd in de studio.

De meest geavanceerde digitale kamercorrectie ter wereld
Dirac Live® en de krachtige kamercorrectiesoftware zijn ingebouwd in de M17 V2i, inclusief de eigen gekalibreerde meetmicrofoon en Dirac Live Pro. Geavanceerde gebruikers kunnen de perfecte luisteromgeving bouwen die zowel de timing als de kleuren van het geluid corrigeert, inclusief de mogelijkheid om aangepaste doelcurves te maken voor de respons in de ruimte en de optie om te kiezen uit een verscheidenheid aan gekalibreerde microfoons van derden.

Het BluOS®-voordeel
Uniek onder de high-end AV-processors, BluOS®, het geavanceerde besturingssysteem en de muziekbeheersoftware die gedeeld wordt met NAD's zustermerk Bluesound®, is opgenomen in de M17 V2i. Wanneer de M17 V2i is aangesloten op het internet via Ethernet of Wi-Fi, heeft hij toegang tot duizenden internetradiostations en meer dan een dozijn hoogwaardige muziekdiensten, waaronder Spotify, Amazon Music, Tidal, Deezer en nog veel meer. Met volledige ondersteuning voor Master Quality Authenticated (MQA) technologie, heeft de M17 V2i de hoogste resolutie audioprestaties die beschikbaar zijn in combinatie met de hoogste definitie videoprestaties.
SPECIFICATIES

CONNECTIONS

LINE INPUT/PRE OUT

HDMI Up to 4K UHD
Coaxial 0.5 Vpp
Ethernet RJ45 10/100/1000 Ethernet

LINE LEVEL INPUT

Input Impedance (R and C) 56kΩ + 220pF
Input Sensitivity 40mV (ref. 500mV out)
Maximum Input Signal >8Vrms
Signal/Noise Ratio, A-weighted >90dB (ref. 500mV in, 500mV out, volume set to unity gain)
>80dB (ref. 2V out, volume maximum)
Channel Separation >70dB (ref. 1kHz / 10kHz)
Frequency Response ±0.3dB (ref. 20Hz – 20kHz, Tone Active)
±0.3dB (ref. 20Hz – 20kHz, Tone Defeat)
Frequency Response (subwoofer out) 10 – 200Hz (ref. -3dB)

OUTPUT

XLR >2Vrms
Maximum output level >8Vrms into 600Ω
THD (CCIF IMD, DIM 100) <0.005% (ref. 20Hz – 20kHz, 2V out)
Tone Controls Treble | ±10dB at 10kHz (ref. 2V in, 2V out)
Bass | ±10dB at 100kHz (ref. 2V in, 2V out)

GENERAL

Standby power <0.5W
Unit Dimension (WxHxD) – Gross* 435 x 156 x 386mm
17 1/8 x 6 3/16 x 15 1/4 inches**
Net Weight 10.9kg (24lb)
Shipping Weight 17.5kg (38.6lb)
PRO & CONTRA
Pro's
 • Schitterend geluid voor films en muziek
 • Bijzonder exclusief en solide ontwerp met touchpanel en een finish van aluminium
 • Ondersteunt Dolby Atmos en DTS:X (toekomstige update)
 • Geavanceerde Dirac Live-ruimtecorrectie (uitgebreide versie)
 • Volledige integratie met Bluesound-multiroom via de bijgeleverde BluOS-kit (incl. Wi-Fi, Bluetooth, Spotify Connect, ITDAL, internetradio enz.).
 • Ondersteunt 24-bit muziekstreaming in MQA-formaat via Bluesound (bijv. TIDAL HiFi)
 • Twee parallelle HDMI-uitgangen
 • Gebalanceerde uitgang voor alle 11 kanalen
 • Inclusief programmeerbare systeemafstandsbediening


Contra's
 • Geen analoge video-ingangen
 • Geen ondersteuning voor Auro 3D
 • Geen geïntegreerde videoprocessing
 • Geen gelijktijdige kalibratie voor twee subwoofers
 • Geen uitgang voor hoofdtelefoon
 • Geen eigen remote-app (streamingmuziek en het volume kunnen geregeld worden met de Bluesound-app)
DOWNLOADS & LINKS
GALERIJ
Terug naar de inhoud