Logo van Home Entertainment Solutions
MENU
MENU
Ga naar de inhoud

WEBSHOP

WEBWINKEL
In onze Webwinkel adverteren wij de adviesverkoopprijzen van de fabrikanten, het loont dus de moeite om eens langs te komen voor je gepersonaliseerde prijs.
Bestellingen in onze Webwinkel worden in de meeste gevallen gratis geleverd en/of gratis geplaatst, je kan ons steeds contacteren voor de voorwaarden.

Van sommige producten, vooral computer- en aanverwante producten, kan het zij dat je geen prijs in onze Webwinkel terugvindt omdat deze te snel wijzigen of in specifieke projecten worden gebruikt.

Mocht je om de een of andere reden je toestel niet vinden, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of via het contactformulier.
PROMOTIES
Regelmatig worden er promoties georganiseerd via onze winkel of via de fabrikant, deze kan je hier terugvinden.

Kom regelmatig terugkijken voor nieuwe promoties, vooral rond de feestdagen, communie, start van school, ...

Mocht je om de een of andere reden een promotie niet terugvinden, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail of via het contactformulier.

Om zeker geen enkele promotie te missen kan je je ook registreren.
KOOPJESHOEK
Bij elke komst van een nieuw model verdwijnt het oud model. Soms zijn er drastische veranderingen en soms blijft het bij een cosmetische aanpassing en verandert er technisch zo goed als niets.

Deze modellen hebben enkel dienst gedaan in de toonzaal om hun kwalitatieve kunnen te demonstreren maar zijn nog maar net "ingespeeld" en staan te wachten op een nieuwe eigenaar om nog vele jaren plezier te verschaffen. Je vindt deze toestellen terug in de Koopjeshoek.

Aangezien dit "nieuwe" toestellen zijn is de volledige fabrieksgarantie nog steeds van toepassing.
2DE KANS
Je wilt graag een zwaarder model van versterker of een groter TV-toestel of je wil gewoon het laatste model... Dan kunnen we in samenspraak je bestaand materiaal overnemen als dit nog in perfecte staat is, zowel technisch als optisch.

Als klant heb je ook de mogelijkheid om je tweedehands materiaal hier te aan te bieden om zo een groter publiek aan te spreken dat zich echt interesseert in kwaliteitsvol materiaal.

Deze pareltjes kan je terugvinden in de afdeling 2de Kans.
ANDERE MERKEN
Er is een gigantisch aanbod van merken en het is natuurlijk onmogelijk om alles in onze winkel te plaatsen. In ons aanbod vind je kwaliteitsvolle producten in verschillende prijsklassen.

Heb je toch je zinnen gezet op een ander merk... Geen probleem, de kans is groot dat wij het product dat je in gedachte hebt kunnen leveren aan de beste prijs.

Laat het ons zeker weten als je naar iets anders op zoek bent.
OPENINGSUREN
Kopen via het internet is gemakkelijk en leuk, maar als je langs komt kan het nog leuker en interessanter worden.

Mochten onze openingsuren niet in je planning passen dan mag je ons steeds contacteren om een afspraak te maken buiten onze openingsuren.
Terug naar de inhoud