HESolutions.be op Twitter
HESolutions.be op Facebook
HESolutions.be op Instagram
HESolutions.be op Pinterest
Ga naar de inhoud

DALI IO-4 & IO-6

SUPERIEURE MUZIKALE PRESTATIES
De DALI IO’s zijn een echt DALI product, ontworpen en ontwikkeld volgens dezelfde basisprincipes en met dezelfde aandacht voor detail als elke andere DALI luidspreker. Dat betekent dat elk component uniek is en voldoet aan de hoogste eisen voor ontwerp, duurzaamheid, comfort, functionaliteit en - het allerbelangrijkste - geluidskwaliteit. We hadden een duidelijk doel; onze hoofdtelefoons moesten de best mogelijke geluidskwaliteit bieden en moesten extreem comfortabel zijn om te dragen - zelfs bij urenlang gebruik.
AUTHENTIEKE DALI GELUIDSKWALITEIT
Ervaar de luxe van ongelimiteerde muziek. Met de DALI IO wilden we muziek precies zo weergeven als de artiest hem bedoelde - en dat bereikten we door lage vervorming en minimale kleuring. De IO’s hebben een natuurlijke en transparante klank die nooit vermoeit, met een geluidsbeeld dat een open hoofdtelefoon benadert en zo de grenzen van draadloze portable hoofdtelefoons wil verleggen. Ze zijn gemaakt voor lang luisteren, met ultiem geluidscomfort en een robuust ontwerp.


DALI IO-6

Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met onderdompelende noise cancellation. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid. Beschikt met 30 uur over de beste batterijduur in zijn klasse. Ontworpen en ontwikkeld in Denemarken.


DALI IO-4

Een draadloze Hi-Fi hoofdtelefoon met 60 uur batterijduur - en daarmee de beste in zijn klasse. Ontworpen voor maximaal comfort, met een robuust design en een natuurlijk, transparant geluid.
Terug naar de inhoud