Logo van Home Entertainment Solutions
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Catalogus > Computer

COMPUTER

COMPUTERS
NETWERK
RANDAPPARATUUR
Klik op één van de bovenstaande foto's voor: Computers - Netwerk - Randapparatuur

VAN COMPUTER TOT VOLLEDIGE NETWERKEN

KEUZE VAN HET MATERIAAL
De laatste jaren heeft er een grote verschuiving plaatsgevonden van vaste pc's naar laptops en tablets omdat we meer en meer mobiel willen zijn. Voor heel veel mensen voldoet zelfs een uitgebreide smartphone om de meeste dagdagelijkse taken te kunnen uitvoeren.
Voor zeer specifieke toepassingen (CAD, filmbewerking, servers,...) voldoen bovenstaande toestellen niet en moet er gezocht worden naar pc's die wel geschikt zijn om deze taken te kunnen uitvoeren. Je kan deze toestellen eender waar kopen, maar toch kan je deze beter op maat laten maken afhankelijk voor welk doel ze bestemd zijn.
Naast het op maat maken van deze toestellen voorzien wij ook al de rest wat er bij komt kijken: samen met de klant bekijken wat hij juist nodig heeft en voor welke toepassing, assembleren van de hardware, installeren en configureren van de software, ondersteuning van de hard- en software nadien,...

Aanpassingen aan je netwerk (bijkomende bekabeling, installatie (draadloze) routers/access points, bijkomende switches, aansluitpunten,...) vind je ook terug in ons takenpakket.

VOLLEDIGE INTEGRATIE
De verschillende domeinen van audio, video en IT zijn de laatste jaren meer en meer met elkaar verstrengeld geraakt. Met de opkomst van de laptops, tablets, mediaspelers, Smart TV's, draadloze audio is de complexiteit om alles op elkaar af te stemmen toegenomen.

Wij zorgen dan ook voor een volledige integratie van de verschillende domeinen bij je thuis en eventueel kunnen we aan de hand van een gepersonaliseerd project het geheel netjes op elkaar afstemmen.

Informatie en Prijsaanvragen
Terug naar de inhoud