Logo van Home Entertainment Solutions
MENU
MENU
Ga naar de inhoud
Catalogus > Camerabewaking

CAMERABEWAKING

CAMERA'S
NETWORK VIDEO RECORDERS
INSTALLATIE
Klik op één van de bovenstaande foto's voor: Camera's - Network Video Recorders - Installatie

VOOR EEN VEILIGERE OMGEVING

WAAROM BEWAKINGSCAMERA'S
Er zijn twee belangrijke redenen om camera's te plaatsen.
  • Preventie: bewakingscamera's schrikken af.
  • Identificatie: ze verzamelen bewijsmateriaal.

Een camera schrikt af...
Bewakingscamera’s werken preventief. Zien overtreders dat een camera alles filmt wat ze doen? Dan laten ze zich – normaal gezien – van hun beste zijde zien. Een mogelijke dader staakt zijn plannen, of hij gaat naar een doelwit zonder camerabewaking.

Een camera indentificeert...
Helaas: sommige daders storen zich helemaal niet aan camera’s. Maar ook in dat geval zijn bewakingscamera’s nuttig. U vergroot de kans om een dader te identificeren. Dat maakt het voor de politie een stuk eenvoudiger om hem aan te houden. Bovendien zal een overtreder die weet dat hij gefilmd werd, minder snel terugkomen. Het risico om herkend te worden, is veel groter.

...en verzamelt bewijsmateriaal
Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: de beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Camerabeelden hielpen al heel wat overtreders veroordelen.

PLAATSING CAMERA'S
Bewakingscamera’s verzamelen bewijsmateriaal. Een winkeldiefstal, een inbraak of een overval: duidelijke beelden geven u een onweerlegbaar bewijs. Plaats uw camera’s daarom op strategische punten met behulp van twee eenvoudige vuistregels:

Regel 1: Richt uw camera’s op de waardevolle voorwerpen en gebouwen die u wilt beveiligen. Wat er ook gebeurt, u heeft altijd bewijsmateriaal in handen.

Regel 2: Richt uw camera’s op de toegangswegen naar deze voorwerpen. Zo speelt u in op mogelijk gevaar. En krijgt u duidelijke beelden van de dader.

Informatie en Prijsaanvragen
Terug naar de inhoud